Menu

Monteur/meewerkend voorman


Van Werven recyclet 120.000 ton kunststoffen per jaar, vanuit zeven vestigingen in Europa. De secundaire grondstoffen krijgen een hoogwaardige toepassing in bijvoorbeeld nieuw meubilair, huishoudelijke artikelen en de automotive industrie.
 
Op onze vestiging in Lanaken (België) bouwden we twee jaar terug een state-of-the-art was- en maallijn, die inmiddels zo’n 240 ton schone kunststoffen per week produceert. “We zoeken een monteur/meewerkend voorman die van A tot Z verantwoordelijk is voor deze lijn”, vertelt general manager Arne Herpoele. “Het meeste werk bestaat uit monteurswerkzaamheden, zoals het onderhoud van de lijn. Daarnaast ondersteun je onze twee productieploegen, zodat jullie als team het maximale uit de lijn kunnen halen.”
 
Heb jij dit in de vingers? Lees verder voor alle concrete werkzaamheden en solliciteer via de link onderaan de vacature.
 

Werkzaamheden monteur

  • Je kunt zelfstandig storingsoorzaken opsporen en verhelpt deze. Daarnaast ben je bereid om storingsdiensten te draaien;
  • Je stelt een preventief onderhoudsplan op en voert dit uit;
  • Je doet mechanische herstellingen;
  • Je houdt de voorraden bij. 
 

Werkzaamheden meewerkend voorman productie

  • Je stuurt onze twee ploegen in de productiehal aan (twee tot drie personen per ploeg). Samen zetten jullie je in voor goede productieresultaten;
  • Je ziet erop toe dat jullie veilig en netjes werken en bent verantwoordelijk voor goede communicatie;
  • Je stelt een productieplanning op in overleg met de verkoopafdeling in Nederland en andere betrokken collega’s. 

We zoeken een technische collega, die communicatief vaardig is en graag de leidende rol pakt. Je werkt oplossingsgericht en bent flexibel. Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels (en eventueel Pools). Tot slot heb je kennis van PLC-besturing en heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid deze te halen.
 

Over ons

Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. We werken dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling (circulaire economie) en een vruchtbare bodem. Uitgedaagd door de maatschappij en onze klanten, zoeken én vinden we al 75 jaar nieuwe verbindingen. Daar hebben we onze veelzijdigheid aan te danken. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We werken volgens onze kernwaarden: ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek in Nederland. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland.
 

Ben jij de monteur/meewerkend voorman die we zoeken?

Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteer vóór 1 juli 2021 door op de sollicitatiebutton te klikken. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Willem van de Wetering, 06 411 307 90.