Menu

Communicatiemedewerker


Van Werven infra & recycling zoekt twee

communicatiemedewerkers

 

Zo veelzijdig als Van Werven is, zó veelzijdig ben jij als communicatiemedewerker bij dit familiebedrijf! Samen met je collega’s pak je alle communicatietaken op die voorbijkomen. Je schrijft webteksten, interviewt klanten en collega’s, maakt foto’s en video’s, organiseert beurzen en bedenkt creatieve concepten. Ook ben je verantwoordelijk voor onze sponsoraanvragen en natuurlijk zijn we volop actief op social media. Je komt bij Van Werven werken op een allround afdeling en dat maakt je werk leuk en uitdagend.
 
Bovenstaande concrete taken doe je niet zomaar. Het is jouw doel om Van Werven zo goed mogelijk te presenteren. Tegelijkertijd bewaak en versterk je onze bedrijfscultuur in een internationale en groeiende onderneming. Je voelt je thuis achter een bureau, maar zeker ook in ‘de klei’. Wil jij onze missie, visie en strategie vertalen in een ‘taal’ die past bij Van Werven? Dan maken we graag kennis met je.
 

Wat ga je doen?

We openden onze vacaturetekst er al mee: we bieden een veelzijdige job. De ene dag sta je in de vroege ochtend een collega te interviewen op een infraproject en werk je ’s middags aan ons duurzaamheidsverslag. De andere dag ontwerp je in InDesign een nieuwe advertentie voor onze containershop en heb je een brainstormsessie over de tweede editie van Ons Werk Magazine, het interne magazine van Van Werven. Elke vrijdag werk je aan de weekupdate, zodat jouw vierhonderdvijftig collega’s voor 17.00 uur weer op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen Van Werven.
 

Heleen Ruiter, communicatiemedewerker: “Zeven jaar geleden maakte ik de start mee van deze communicatieafdeling. Inmiddels zijn we een professionele afdeling met een breed takenpakket. Ik voel me onderdeel van ‘de familie’ en krijg de vrijheid om mijn werk naar eigen inzicht te doen. Of je nu een machinist, chauffeur of kantoormedewerker spreekt: iedereen heeft het vol passie over zijn vak. Dat vind ik het mooist aan Van Werven.”
 

De ambities van een nieuw team

Je komt te werken in een team van drie collega’s. Op dit moment zoeken we twee communicatiemedewerkers: een junior medewerker én een medewerker met meer ervaring. Hierin zoeken we de juiste match. Onze ambities? Ons internationaal groeiende kunststofrecyclingbedrijf op de kaart zetten, actiever aan de slag met marketing, samen met de afdeling HRM alle kansen pakken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en toewerken naar een nieuwe Van Werven-website. We zoeken collega’s met hbo-werkniveau, een opleiding communicatie óf aantoonbare ervaring binnen het vakgebied. Kun je goed overweg met het Adobe Creative Cloud-pakket, dan heb je nu al een streepje voor.
 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring;
  • Na jouw proeftijd een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Je mag in een klein en betrokken team aan de slag voor een groot en divers bedrijf;
  • Een actieve personeelsvereniging én jaarlijks een gaaf nieuwjaarsfeest. 
 

Over ons

Duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Daar staat Van Werven als veelzijdige dienstverlener voor. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten. Zo gingen we recent in hartje Amsterdam aan de slag met de bouw van de nieuwe Universiteitsbibliotheek, werkten we mee op de ZuidAs en zijn we te vinden bij de ombouw van de Zuidelijke Ringweg in Groningen. Al onze vierhonderdvijftig medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament.
 

Ben jij de perfecte match voor dit team?

Laat ons weten op welk gebied jij meerwaarde brengt, hoeveel uur je wilt werken en solliciteer op eigen wijze. Solliciteer voor woensdag 25 mei via deze link