Menu

Operationeel Manager Verhuur


Ben jij de nieuwe operationeel manager Verhuur van onze vestiging in Ouderkerk aan de Amstel? Van Werven is een familiebedrijf dat al 77 jaar klanten wil helpen aan echte oplossingen. Dat doen wij op het gebied van Infra & Recycling. We zijn in 2021 uitgeroepen tot ‘circulaire onderneming van het jaar’ en ‘Gelders Familiebedrijf 2021’. We willen voorloper zijn in de transitie naar emissieloos werken. Wil jij daaraan bijdragen? Lees dan snel verder! 
 

Wat ga je doen?   

Je wordt verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van de vestiging in Ouderkerk aan de Amstel. Dit houdt in dat je je dagelijks bezighoudt met o.a. het specialistisch grondverzet en de bijbehorende inzet van medewerkers en middelen. Hierbij geef je leiding aan de Planningsafdeling, de werkplaats en de machinisten en chauffeurs. Je werkt nauw samen met onze Projectleider Aangenomen Werken. Jullie zijn samen aanspreekpunt voor onze klanten en brengen nieuwe klanten binnen vanuit je netwerk. 
 
Daarnaast onderhoud je regelmatig contacten met de andere bedrijfsonderdelen binnen Van Werven en ben je medeverantwoordelijk voor een goede onderlinge samenwerking en afstemming van alle bedrijfsprocessen. Je werkt vanuit onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel en werkt nauw samen met de vestigingen in Oldebroek. Je rapporteert aan de directeur Infra. 
 

Werken in Ouderkerk 

Collega Femke vertelt: “Wij zijn een klein, hecht team en we helpen elkaar altijd. We zijn no-nonsense en direct met elkaar. Soms zou je uren kunnen praten over een oplossing, maar wij nemen liever snel een besluit en gáán dan gewoon. We werken op grote projecten, zoals de ZuidAs in Amsterdam; als de A10 daar een weekend dicht gaat voor werkzaamheden dan staat het gewoon vol met mensen en machines van Van Werven. Naast hard werken is er ook veel gezelligheid; op woensdag een loempia, op vrijdag een patatje en als je hier een weddenschap verliest dan trakteer je op koeken!”  
 

Voor onze medewerkers zoeken we iemand die hen goed aanstuurt, begeleidt en coacht. In je doen en laten is zichtbaar wat je ook van hen verwacht. 

Voor onze klanten ben je altijd op zoek naar de beste oplossing. Je bent flexibel, creatief en proactief en je zorgt dat we altijd kunnen leveren wat we beloven. 

Voor Van Werven zorg je voor een goede bedrijfsvoering van de vestiging. Je verzorgt de administratie, begroting en je denkt met het managementteam mee over de toekomst.  
 
Wij bieden jou 
Uiteraard bieden wij jou een marktconform salaris, een auto, laptop en mobiele telefoon. Daarnaast krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en zelf invulling te geven aan je functie.  
 

Ben jij onze nieuwe operationeel manager in Ouderkerk aan de Amstel? 

Word jij enthousiast van alles hierboven en heb jij HBO denk-/werkniveau met een technische achtergrond, passie voor het goed inzetten van mens en machine en zie jij altijd kansen en mogelijkheden?  
 
Krijg jij mensen in beweging en kun je goed samenwerken?  Heb jij ervaring met grondverzet of soortgelijk werk? Neem dan contact met ons op voor deze nieuwe uitdaging! Contactpersoon: Harry Hertsenberg, 06-53505437

Direct solliciteren kan hier!