Menu

Manager Projecten


Wij hebben een vacature voor een leider die snapt dat wij dienstverlener zijn voor onze opdrachtgevers.

Vanwege de vraag uit de markt om verder te groeien met onze projecten zijn wij op zoek naar een:

Manager Projecten - toekomstig bedrijfsleider projecten midden Nederland

 
Wij zoeken een ambitieuze leider met een scherp oog voor zowel de grote als kleine projecten. Je kunt hierbij denken aan standaard infrawerk of grondverzet ten behoeve van infrastructuur ontwikkeling, groenwerkzaamheden en bosbouw. We zoeken een leider die op alle niveaus kan schakelen, van strategisch denken en handelen tot micro managen om operationele excellence te bereiken.

Je beschikt over natuurlijke autoriteit, maar staat nadrukkelijk tussen de mensen en je past bij de ‘no-nonsense’ cultuur. Je neemt je medewerkers en organisatie mee op weg in het continu veranderende speelveld met als doel waarde creatie op de triple P (People, Planet en Profit). Affiniteit met en/of achtergrond in de GWW is een voorwaarde. Je hebt zelf een actieve voortrekkersrol op met name het commerciële en operationele vlak en weet op alle niveaus aan te sluiten. Je wordt ondersteund vanuit shared service op de vlakken techniek, HRM, ICT en finance. Je rapporteert direct aan de directie. 
 
Samenwerking met de andere disciplines binnen Van Werven maakt het vaak mogelijk om nog meer waarde te creëren voor hun klanten. Om dit mogelijk te maken ben je geïnteresseerd om breder te kijken dan alleen op gebied van infra. Verbinden met andere disciplines binnen Van Werven moet vanzelfsprekend zijn en je bewaakt als manager de waarden, normen  en cultuur van het familiebedrijf.
 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

  • Je geeft leiding aan het team Projecten (overleg, instrueren, controleren, corrigeren en motiveren).
  • Je bent eindverantwoordelijk voor bedrijfs- en projectadministratie.
  • Je hebt een brede visie op het vakgebied en je weet dit te vertalen naar praktische en werkbare organisatie.
  • Je bewaakt budgetten en stelt deze samen met het management op.
  • Je acquireert en onderhoudt de relatie met (grotere) klanten.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor offerte trajecten en calculaties en stelt offertes en calculaties op.
  • Je bezoekt regelmatig werken en opdrachtgevers.
  • Je bent verantwoordelijk en betrokken bij de inkoop en het opstellen van kostprijsbegrotingen.
  • Je zorgt voor vloeiende afstemming tussen verschillende disciplines.
  • Je brengt periodiek rapportages uit.
Kortom in deze functie pas jij als je ambitieus en zelfstandig bent maar ook niet wegloopt om de eindverantwoordelijkheid en beslissingen te nemen. Met je sociale vaardigheden kun je bruggen slaan naar de verschillende disciplines binnen Van Werven.
 

Onze houding

Échte oplossingen zijn oplossingen waarbij waarde gecreëerd wordt voor people en planet met als ruilwaarde een economisch haalbaar verdienmodel of anders gezegd profit. Met een dienende, ondernemende houding aan deze belangen, in combinatie met jouw analytische vermogen, zie en verzilver je kansen. 

Over ons

Van Werven is al ruim 70 jaar actief als een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. De oorsprong van het bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie werkt men inmiddels vanuit zeventien locaties in Nederland en is Van Werven ook actief in het buitenland. Er werken dagelijks circa 550 mensen voor de klanten van Werven. Van Werven is een familiebedrijf. De cultuur en kernwaarden die hierbij horen, en het behoud hiervan, zijn cruciaal! De kracht van Van Werven ligt in het vermogen zich continu aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. Men kijkt met boerenverstand anders naar hetzelfde. Met échte oplossingen maakt Van Werven het verschil, met een hart voor people en planet (zie duurzaamheidsverslag). 

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 15 februari 2019. De werving en selectie is uitbesteed aan Talentem. Solliciteren kan via deze link. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Damy Story via 06-51455404.
 
Meer weten over ons bedrijf? Kijk op vanwerven.nl